На півдні загинув воїн штурмової бригади із Харківської області

Країну захищав Олексій Кормілець.

Захиснику було 35 років.

16 листопада біля села Вербове у Пологівському районі Запорізької області загинув військовий із Люботинської громади Олексій Кормілець. Він потрапив під мінометний обстріл російських загарбників. Поховали захисника у понеділок 4 грудня на Алеї Слави.

За інформацією Люботинської міської ради, народився Олексій Кормілець 12 вересня 1988 року. Він закінчив гімназію №1, потім вступив до професійно-технічного училища, де отримав професію автослюсаря. З початку повномасштабного вторгнення займався волонтерством, допомагав захисникам на передовій. Згодом сам став на захист України. 2 січня 2023 року долучився до десантно-штурмового відділення 11-ї десантно-штурмової роти 3-го батальйону. У підрозділі був водієм.

«Сиротою залишилася дев’ятирічна донька Єва, у безутішному горі батьки й дружина Олексія. Ми поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами і підтримуємо вас у гірку годину скорботи. Дякуємо кожному воїну, завдяки кому Україна вистояла і продовжує гідно відстоювати вільне майбутнє держави. За кожен виборений метр, за кожен крок, який наближає нашу Перемогу», — зазначили у виконкомі Люботинської міськради.

Як писав KharkovNEWS.info, Зміївська міська рада повідомила про загибель військового Олександра Савченка. Чоловік вважався зниклим безвісти. Олександр Савченко загинув 5 червня 2023 року біля села Піщане у Куп’янському районі під час виконання бойового завдання. 

Джерело

Новости Харькова