На Харківщині попрощалися із убитим біля Авдіївки захисником

Україну захищав Валерій Ісламов.

У захисника залишилися маленькі сини.

Шостого вересня у Пісочинській громаді попрощалися із захисником Валерієм Ісламовим. Військовий брав участь в АТО, а під час повномасштабного вторгнення продовжив захищати країну. 7 жовтня минулого року він добровільно долучився до Збройних сил України. Служив у 53-й окремій механізованій бригаді ім. князя Володимира Мономаха, перебував у складі гранатометного відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки.

Загинув Валерій Ісламов 1 вересня під час виконання бойового завдання. Це сталося неподалік міста Авдіївка на Донеччині. Російські окупанти відкрили артилерійський вогонь.

«У героя залишилося двоє маленьких синів, 4 і 5 років… Як пояснити дітям, що тато не обійме, більше не прийде? Ніколи не пробачимо! Щирі співчуття рідним і близьким Валерія. Світла пам’ять та безмежна вдячність за вірність Батьківщині навіки залишаться в наших серцях!», — зазначив пісочинський селищний голова Олег Чернобай.

Як писав KharkovNEWS.info, 1 вересня у Дергачівській громаді попрощалися із військовим Данилом Вагановим. Він служив бійцем 228-го батальйону 127-ї окремої бригади територіальної оборони, йому було 20 років.

Джерело

Новости Харькова