На Харківщині підірвався трактор

Водію надали допомогу на місці.

Постраждав 53-річний чоловік.

Уранці 6 липня близько у Печенізькій громаді (Чугуївський район) на протитанковій міні підірвався трактор одного із підприємств. Унаслідок підриву водій отримав легкі ушкодження та контузію. Це сталося близько 08:20.

«Це сталося на розвилці траси Печеніги — Мартове — Великий Бурлук. Водій отримав поранення від скла та контузію. У сорочці народився. Йому надали усю необхідну допомогу на місці», — розповів KharkovNEWS.info Печенізький селищний голова Олександр Гусаров.

За інформацією Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, підірвався грейдер. Підрив стався неподалік гідротехнічної споруди Печенізького водосховища. 

«Грейдер дорожньої служби наїхав на невідомий вибуховий пристрій (попередньо, протитанкову міну). У результаті вибуху 53-річний водій отримав легкі поранення», — розповіли у ГУ ДСНС.

Жителям Харківщини нагадують, що у регіоні залишається високою мінна небезпека. При виявленні підозрілих предметів необхідно повідомляти рятувальникам або поліцейським за номерами телефонів — 101, 102 або 112.

Фото: Олександр ГусаровФото: Олександр Гусаров

Як писав KharkovNEWS.info, 1 липня у селі Богодарове Барвінківської громади (Ізюмщина) трактор наїхав на міну. Тракторист не постраждав.

Джерело

Новости Харькова