На двох вулицях у центрі Харкова до осені заборонили проїзд

Рух вулицею Манізера обмежили, провулком Лопатинським — заборонили.

Вулиці перекриті до осені.

У Харкові обмежили проїзд транспорту вулицею Манізера — на ділянці від провулка Синельникова до провулка Каплунівського при русі у бік вулиці Пушкінської. Транспорт не зможе тут проїхати до 17:00 30 вересня. Про це повідомили у Харківській міській раді з посиланням на департамент будівництва та шляхового господарства.

«Це пов’язано з проведенням земельних робіт при заміні теплотраси. Пропуск транспорту здійснюється вільною від виконання робіт смугою руху», — пояснили у департаменті.

Окрім цього, до 1 жовтня заборонили рух провулком Лопатинським. Перекрита ділянка від вулиці Кооперативної до вулиці Кузнечної. Там співробітники комунального підприємства «Харківські тепломережі» ремонтують магістральний трубопровід. Закриту ділянку можна об’їхати вулицями Університетською, Кузнечною, провулком Троїцьким та іншими вулицями, які знаходяться поряд.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові заборонили рух другорядною дорогою по вулиці Харківських Дивізій (від проспекту Героїв Харкова до бульвару Юр’єва). Заборона діє до 1 вересня.

Джерело

Новости Харькова