На Донеччині загинули двоє захисників із Харківської області

Про смерть захисників повідомили у Золочівській та Сахновщинській громадах.

Смертельні поранення отримали Олександр Ліпілін та Олександр Бондаренко.

Біля міста Бахмут у Донецькій області загинув житель села Феськи Золочівської громади Олександр Ліпілін. Йому було 47 років. Про це повідомили у Золочівській селищній раді.

«Олександр був чудовою людиною, турботливим сином, люблячим чоловіком і батьком. У нього залишилося двоє дітей. Схиляємо голови у скорботі, поділяємо біль втрати з рідними, друзями, односельцями», — зазначили у Золочівській селищній раді.

Олександр Ліпілін. Фото: Золочівська селищна рада

Ще один загиблий захисник — мешканець Сахновщинської громади Олександр Бондаренко. Він народився у 1993 році. Жив у селі Шевченкове. Загинув 11 лютого у Донецькій області під час виконання службових обов’язків. Попрощаються із захисником 23 лютого о 12:00 у Шевченковому.

«Стрілець-помічник гранатометного відділення Олександр Бондаренко героїчно захищав Україну до останнього свого подиху, показавши свою мужність та відвагу. Ми доземно вклоняємось перед воїном та щиро дякуємо за його подвиг!», — розповіли у Сахновщинській громаді.

Олександр Бондаренко. Фото: Сахновщинська громада

Як писав KharkovNEWS.info, у боях за Україну загинули четверо мешканців Харківщини — Сергій Мороз, Антон Степанець, Андрій Лещенко та Артем Митрофанов.

Джерело

Новости Харькова