“Можуть вони наступати” – Синєгубов про “здачу Харкова” та ІПСО

Начальник ХОВА Олег Синєгубов заявив, що чутки про наступ на Харків та підготовку до здачі міста з’являються тиждень за тижнем.

“Отакі чутки йдуть, тиждень за тижнем, і те, що наступати будуть, і те, що Харків здавати будуть, і те, що Харків обмінювати будуть, –  сказав Синєгубов в етері програми “Тема з Мосейчук”. – Ну, яка лише дурниця не йде, не шириться. Однак це дійсно ІПСО. Це цілеспрямоване ІПСО, і тут потрібна комунікація з людьми – пряма комунікація. Якщо мені навіть телефонують представники деяких ЦОВів (центральних органів влади) на місцях, і кажуть: “А ми евакуюємось, так? Правильно? Нам вже сказали, ми вже вивозимо архіви”. Я кажу: “Куди вивозимо архіви? Хто вам це сказав? Нащо сказав? Що у нас змінилося?”

https://www.objectiv.tv/wp-content/uploads/2024/02/IMG_9048.mp4

Синєгубов зазначив: “Чи можуть вони наступати? Та можуть вони наступати”. Причому одразу за декількома напрямками: Бєлгородським, Сумським, Богодухівським, Куп’янським. Але це стане несподіванкою.

“Щоб наступати, потрібно наступати чимось. Вони мають мати певну штурмову кількість військ на тому чи іншому напрямку.  Ми моніторимо цю ситуацію 24 на 7 для того, щоб розуміти та передавати інформацію, в тому числі паралельно із військовими, із військовою розвідкою, зі Службою безпеки, іншими військовими підрозділами, щоб дійсно перестрахувати один одного, для того, щоб адекватно вжити заходів щодо протидії“, — заявив начальник ХОВА.

Він також наголосив, що Харків 24 лютого 2022 року і зараз – це різні території.

Джерело

Новости Харькова