В Олега Синєгубова — нова керівниця апарату

Катерина Бойко (крайня зліва) працювала на аналогічній посаді у Полтаві.

У Харківській обласній військовій адміністрації — новий керівник апарату.

Катерина Бойко офіційно почала виконувати обов’язки з минулого тижня і з’являється на багатьох публічних заходах. У День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років Бойко брала участь у покладанні квітів, зокрема разом із начальником ХОВА Олегом Синєгубовим, мером Харкова Ігорем Тереховим, начальником ГУ Нацполіції Харківщини Володимиром Тимошком, керівником Харківської обласної прокуратури Олександром Фільчаковим та заступницею голови Харківської облради Валерією Дзюбою.

Як пише «Думка» з посиланням на речницю Олега Синєгубова Олену Шаповал, Катерину Бойко призначили до ХОВА 2 травня.

Зазначимо, Бойко була присутня на засіданнях у ХОВА ще наприкінці квітня. Зокрема, 19 квітня вона відвідала засідання робочої групи «Прозорість та Підзвітність».

Катерина Бойко народилася у 1985 році, закінчила Полтавський інститут бізнесу «Міжнародний науково-технічний університет та ім. академіка Ю. Бугая» та «Інститут державного управління» Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна.

Працювала бухгалтером та адміністратором у приватних підприємствах, була помічником-консультантом нардепа Андрія Реки («Народний фронт») та Валерія Головка (безпартійний).

У 2015 році стала радником голови Полтавської обласної державної адміністрації. Також працювала у цій ОДА заступником начальника відділу забезпечення діяльності керівництва апарату. У 2018 році пройшла конкурсний відбір і стала керівником апарату Полтавської ОДА. Перебувала на посаді до 29 листопада 2023 року.

Нагадаємо, голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов працював у Полтавській обласній держадміністрації із 2019 по 2021 рік, до призначення на Харківщину.

Керівником апарату ХОВА раніше була Вікторія Белявцева, яку підозрюють у заволодінні понад 15 мільйонами гривень під час закупівлі «гуманітарки» та допомозі ухилянтам.

Джерело

Новости Харькова