Комунальники ліквідували аварію на пошкодженому ракетним ударом водогоні у Харкові

Трубопровід опинився в епіцентрі вибуху.

Ремонтні бригади КП «Харківводоканал» 24 червня ліквідували складну аварію на водопровідній магістралі діаметром 150 мм у Слобідському районі.

Як повідомили на підприємстві з посиланням на начальника районної служби Олексія Мацюка, трубопровід, розташований на вулиці Ромашкіна, опинився в епіцентрі вибуху і був виведений з ладу.

«Насамперед відключили водопостачання та приступили до земляних робіт, після чого вирішили замінити ділянку розбитої магістралі. На час ремонтних робіт підвезення води харків’янам здійснювалось автоцистернами підприємства. Комплекс ремонтно-відновлювальних заходів провели оперативно та повністю відновили подачу води», — зазначив Олексій Мацюк.

Нагадаємо, аварія сталася внаслідок ворожого ракетного удару вночі 24 червня. Мешканці прилеглої території залишились без води. «Харківводоканал» подвозив воду автоцистернами. 

Як писав KharkovNEWS.info, у Слобідському районі ракета влучила у землю, була пошкоджена газова труба. Поруч із нею знаходився водогін. Також одна ракета влучила у землю на території підприємства у Холодногірському районі, там пошкоджено 10 легкових автомобілів. На місці прильоту виявлена вирва діаметром 17 метрів. Олег Синєгубов зауважив, що жодних військових об’єктів на місцях прильотів немає, окупанти б’ють по цивільних об’єктах.

    Джерело

    Новости Харькова