Житель Сумщини приїхав на Харківщину з лопатою ховати наркотики

Чоловіка затримали на блокпості.

Житель Сумщини заховав 600 грамів наркотиків.

Слідчі оголосили підозру 20-річному жителю міста Шостка Сумської області, який розповсюджував наркотики PVP. За даними слідства, чоловік працювавн на «кураторів». Він отримав посилку з наркотиками та 24 лютого приїхав до села Подвірки у Солоницівській громаді на Харківщині. Там за допомогою лопати зробив схованку з майже 600 грамами психотропної речовини. Схованку сфотографував, відправив «кураторам» та поїхав у бік Харкова, однак на блокпосту його зупинили для перевірки.

«Далі ділок поїхав в напрямку Харкова, проте був зупинений правоохоронцями на блокпосту. Під час перевірки у багажнику автомобіля у нього знайшли брудну лопату. Правоохоронці спитали чоловіка, навіщо вона йому, на що він почав поводити себе розгублено, але згодом зізнався у злочині. Мешканця Шостки затримано у порядку ст. 208 КПК України», — повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Підозру чоловікові сформували за ч. 3 ст. 307 (незаконне придбання та зберігання з метою збуту психотропної речовини в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує від 9 до 12 років тюрми та конфіскація майна. Чоловік знаходиться під вартою, права внесення застави не має.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові затримали поштових постачальників наркотиків. Продавців наркотиків затримали у Слобідському районі.

Джерело

Новости Харькова