«Хлопчик ще спав»: тіло дитини знайшли під завалами у ковдрі

Російський "Іскандер" знищив квартиру на третьому поверсі, де жила сім`я із двома дітьми.

Під час обстрілу Харкова загинула дитина, постраждали щонайменше 26 людей.

Десятирічного хлопчика дістали з-під завалів житлового будинку у ковдрі. За словами начальника слідчого управління Головного управління Нацполіції у Харківській області Сергія Болвінова, скоріше за все, дитина спала. 

«Били «Іскандерами», одне з влучань прийшлося по житловому будинку. З-під завалів у ковдрі дістали тіло дитини, хлопчик, скоріше за все, ще спав. Країна-терористка, армія-терористка, в якій кожен військовий — це воєнний злочинець. Працюємо на місці події, збираємо докази та інформацію щодо поранених», — розповів Болвінов.

За інформацією Головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, станом на 11:36 відомо, що унаслідок обстрілу центру Харкова постраждали 11 людей, четверо з них ушпиталені. В Основ`янському районі постраждали 15 людей, восьмеро з них доставили у медзаклади (серед них 11-місячна дитина). Рятувальна операція тут триває: у квартирі на третьому поверсі могла знаходитись літня жінка.

Як писав KharkovNEWS.info, росіяни обстріляли Харків близько 7:00. Під обстріл потрапили Київський та Основ’янський райони.

Джерело

Новости Харькова