Харківському студенту, який утратив домівку через удар по Дніпру, потрібна допомога

Квартира студента знаходилася у під'їзді, куди влучила російська ракета.

Богдан Безщасний лишився без квартири.

Студенту другого курсу фізичного факультету Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна Богдану Безщасному потрібна фінансова допомога на лікування матері, речі першої потреби й оренду житла. Його квартира знаходилася у будинку в Дніпрі, в який влучила російська ракета 14 січня. Про це повідомили у ХНУ ім. Каразіна.

«На жаль, у дуже скрутну ситуацію потрапив студент 2-го курсу нашого факультету Безщасний Богдан. Його квартира знаходилася в під’їзді, який був учора зруйнований. Наразі у Богдана залишився лише паспорт і мама, яка перенесла операцію по видаленню міометричних вузлів матки. Богдану та його мамі необхідна допомога. Потрібні гроші на лікування мами, придбання речей першої необхідності та для оренди нового житла», — пояснили у ХНУ ім. Каразіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія вдарила ракетами по Харкову

Допомогти Богдану Безщасному можна за реквізитами:

  • monobank за посиланням тут. Або за номером картки — 5375 4114 2429 0398 
  • Sensebank за посиланням тут. Або за номером картки — 4102 3251 2220 1411

Нагадаємо, 15 січня Росія вчергове завдала масованого удару по всій Україні. У Дніпрі російська ракета влучила у будинок, в якому було 16 під’їздів та проживало близько 1700 мешканців.

Станом на 17:35 відомо про 29-х загиблих, 73-х поранених (30 із них у лікарні, 12 — важкі). З-під завалів удалося врятувати 39 мешканців будинку, доля ще понад 40 — невідома. Пошукова операція триває.

Джерело

Новости Харькова