Харківський підрозділ уразив російську техніку на мільйони гривень

Колона російської техніки йшла у наступ.

Харківські захисники уразили техніки ворога на 3,9 мільйона доларів.

На позиції Збройних сил України у Бахмуті висунулася колона російської бронетехніки та піхоти. Бійці роти ударних безпілотних авіаційних комплексів «Ахіллес», яка входить до складу 92-ї окремої штурмової бригади ім. кошового отамана Івана Сірка, дали відсіч ворогові. Їм удалося уразити шість одиниць техніки та ліквідувати шістьох окупантів зща допомогою FPV-дронів. Про це повідомив командир «Ахіллесу» Юрій Федоренко.

Зокрема, були знищені три бойових машини піхоти БМП-1, озброєні гарматою калібру 73 міліметри та протитанковим керованим ракетним комплексом «Малютка». У них передбачені місця для екіпажу та десанту. Вартість такої машини орієнтовно 100 000 доларів. Також був знищений легковик «Нива».

Бійці також уразили БМП-1 із 73-міліметровою гарматою і танк Т-72Б3 із гарматою 125-го калібру. Його вартість приблизно 3,5 мільйони доларів.

Як писав KharkovNEWS.info, прикордонники знищили техніку та укриття ворога у Харківській області. Загалом було знищено дев’ять одиниць російської техніки.

Джерело

Новости Харькова