Харківський підрозділ розширюється і запрошує на роботу цивільних і військових

Рота розширюється до батальйону.

До підрозділу запрошують цивільних і військових, можна мобілізуватися аби підписати контракт.

Жителі Харківщини можуть долучити до роти ударних безпілотних авіаційних комплексів «Ахіллес», яка входить до складу 92-ї окремої штурмової бригади ім. кошового отамана Івана Сірка. Рота розширюється до батальйону, тому оголосила про набір рекрутів.

«Рота ударних БпАК «АХІЛЛЕС» — це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення. Ми пройшли шлях від київського ТрО до однієї з перших в Україні рот ударних безпілотних авіаційних комплексів у складі 92 ОШБр», — розповів командир «Ахіллесу» Юрій Федоренко.

До батальйону потрібні оператори безпілотних літальних апаратів, інженери радіозв’язку та інженери-сапери. Серед принципів роботи роти Федоренко зазначив боротьбу до перемоги, максимум зусиль для того, аби зберегти життя військових, технологічну першість та умови для реалізації потенціалу військових.

Оператор ударних безпілотних авіаційних комплексів працюватиме з ударними безпілотниками літакового, коптерного типу та FPV-дронами. Кандидати на цю посаду повинні мати відповідний досвід, водійські права категорії B і стаж, а також бути готовими працювати у зоні активних бойових дій.

Серед обов’язків інжерена радіозв’язку буде проєктування та обслуговування цифрових систем зв’язку, проєктування антен, фільтрів під різні частоти. Для цієї посади має бути профільна вища освіта, бажано — досвід роботи із безпілотниками.

На посаду інженера-сапера шукають людей від 40 років, у гарній фізичній формі, технічною середньою спеціальною або вищою освітою.

Щоб долучитися до «Ахіллесу», потрібно заповнити анкету. Цивільні можуть знайти анкету за посиланням тут, військові — тут.

Як писав KharkovNEWS.info, спецпідрозділ Головного управління розвідки Міністерства оборони України Kraken оголосив про набір рекрутів до штурмових рот. Курс бойової підготовки розпочнеться з нового року.

Джерело

Новости Харькова