Харків’янин підпалив припаркований позашляховик

Чоловіка затримали.

За підпал автівки зловмиснику загрожує десять років ув’язнення.

15 березня близько 00:40 до поліції надійшло повідомлення про те, що біля станції технічного обслуговування по вулиці Автострадна набережна зайнявся припаркований автомобіль Mitsubishi Pajero. За адресою виїхали поліцейські та рятувальники. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції в Харківській області.

Окрім Mitsubishi Pajero, постраждав мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, який був припаркований поряд.

Очевидці розповіли, що хтось облив автівку рідиною, після чого підпалив. Поліція опитала ймовірних свідків, переглянула записи з камер відеоспостереження та встановила зловмисника. Ним виявився 45-річний мешканець Харкова, який зараз тимчасово мешкає у гаражному кооперативі.

«Під час санкціонованого обшуку за місцем його тимчасового проживання виявлено одяг та знаряддя вчинення злочину. Вилучені речі та предмети направлено на експертне дослідження», — розповіли в поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали та обрали йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до десяти років тюрми.

Як писав KharkovNEWS.info, житель села Нова Мерефа підпалив автомобіль знайомих. Він посварився зі знайомими, проник на територію їхнього домоволодіння та кинув в автівку родини пляшку з легкозаймистою речовиною.

Джерело

Новости Харькова