Громада на Харківщини завершує опалювальний сезон

Про дострокове завершення опалювального сезону оголосили у Краснограді.

Причиною завершення опалювального сезону стало підвищення середньодобової температури.

У Красноградській громаді опалювальний сезон завершиться у п’ятницю 31 березня. Це стосується не тільки багатоквартирних будинків, але й об’єктів соціальної сфери.

«Дозволити закінчити опалювальний сезон у закладах освіти, медичних та інших закладах побутового і соціально-культурного призначення, а також у житлових будинках, у тому числі споживачам, приміщення яких обладнані індивідуальними опалювальними приладами, з 31 березня 2023 року», — йдеться у розпорядженні голови Красноградської об’єднаної територіальної громади Світлани Кривенко.

Красноградському підприємству теплових мереж рекомендували забезпечити відключення цих об’єктів від тепла, Красноградській філії компанії «Харківгаз» — відключення газових опалювальних приладів. Красноградське житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство має відключити від мереж теплопостачання житлові будинки та інші будівлі.

Розпорядження: Красноградська ОТГ

Як писав KharkovNEWS.info, у Лозівській територіальній громаді завершили опалювальний сезон 24 березня. Рішення про завершення опалювального сезону також ухвалили у Близнюківській громаді. Там установам, підприємствам, організаціям, які знаходяться у сфері управління Близнюківської селищної ради, та споживачам, приміщення яких обладнані індивідуальними опалювальними приладами, дозволили закінчити опалювальний сезон із 25 березня, Близнюківській центральній районній лікарні — з 1 квітня.

У Харкові 21 березня ввели графіки регулювання тепла. Однак із 17:00 вівторка 28 березня їх скасують через похолодання.

Джерело

Новости Харькова