Депутати Харківської обласної ради розглянуть перейменування села

Наступного тижня депутати зберуться на сесію.

Депутати вирішать, чи перейменовувати Першотравневе та чи приймати Центр протезування у власність громад.

У п’ятницю 15 вересня депутати Харківської обласної ради VIII скликання зберуться на чергову XІХ сесію. Розпочнеться пленарне засідання о 10:00. Відповідне розпорядження підписала голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інститут протезування у Харкові не працює весь час повномасштабної війни

На сесію розглядатимуть 27 питань, зокрема про перейменування села Першотравневе у Печенізькій громаді Чугуївського району, надання згоди на прийняття єдиного майнового комплексу державного некомерційного підприємства «Український науково-клінічний центр протезування та реабілітації» з державної власності у спільну власність громад і надання згоди на ремонт частини п’ятого поверху головного корпусу Обласної інфекційної лікарні, а також клопотання про присудження щорічної премії Верховної Ради України.

Депутати затвердять програму підтримки переселенців на 2023-2027 роки, внесуть зміни до програми інвестування у житлове будівництво «Власний дім» на 2023-2027 року. Будуть питання про хід виконання програм розвитку культури, туризму, охорони нерухомої спадщини та розвитку цивільного захисту.

Серед кадрових рішень — призначення директора Чугуївської міської друкарні та звільнення директора Богодухівської спецшколи.

Як писав KharkovNEWS.info, ще у лютому 2023 року печенізький селищний голова Олександр Гусаров пообіцяв, що село Першотравневе буде перейменовано.

Джерело

Новости Харькова