Через обстріли Харківщини одна людина загинула, двоє постраждали

Регіон обстрілювали з артилерії, мінометів, авіації та за допомогою ударних дронів.

Минулої доби Росія била по Богодухівському, Ізюмському, Чугуївському та Куп’янському районах.

Через обстріли регіону загинула одна людина, ще двоє жителів постраждали. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Під час обстрілу Куп’янська, який стався уранці 29 серпня, смертельне поранення отримав охоронець 45 років. Ще одна людина постраждала — чоловік 67 років. У місті пошкоджений м’ясокомбінат, багатоквартирний будинок і приватне домоволодіння. У селі Дружелюбівка на Ізюмщині через обстріл постраждав 55-річний житель. Його ушпиталили у важкому стані. 

Село Гур’їв Козачок у Богодухівському районі потрапило під обстріл ударними безпілотниками. Там пошкоджена адміністративна будівля. О 16:00 загарбники завдали повторного удару по селу, на цей раз стріляли з мінометів. У селі пошкоджень зазнали ангари та споруди на фермерському господарстві.

На Ізюмщині було обстріляне село Чернещина. На нього окупанти скинули дві керовані авіаційні бомби. Унаслідок удару пошкоджений корівник, сарай, гараж і трактор агропідприємства.

За інформацією рятувальників, уночі 30 серпня російські загарбники обстріляли Богуславку в Ізюмському районі. Повідомлення про наслідки обстрілу надійшло до них о 00:55. У селі пошкоджена приватна господарча споруда.

Усього минулої доби з авіації були обстріляні п’ять населених пунктів Харківщини — Уди, Зибине, Першотравневе, Кислівка та Куп’янськ. Під артилерійський обстріл потрапили населені пункти Мала Вовча, Нестерне, Одрадне, Строївка, Красне Перше на Слобожанському напрямку та Курилівка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Крохмальне та Піщане — на Куп’янському.

Як писав KharkovNEWS.info, 27 серпня окупанти обстрілювали селище Козача Лопань упродовж усього дня. Ударів завдавали з танків. Усього зафіксовано близько двадцяти обстрілів. 

Джерело

Новости Харькова