Через обстріл у Харкові пошкоджений водогін

Росіяни вдарили по місту шістьма ракетами.

Після ракетного удару у місті ремонтують водогін.

Через ракетну атаку на Харків уранці 21 вересня у Слобідському районі був пошкоджений водогін. Без води залишилася лікарня та кілька приватних будинків. Комунальники усувають пошкодження. Водопостачання планують відновити до обіду. Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону.

«Були прильоти у виробничу зону. На жаль, було пошкоджено водогін діаметром 200 міліметрів. Зараз працюють наші комунальні установи, «Харківводоканал» щодо локалізації цих поривів, які є в нас, і будемо працювати для того, щоб подати воду. Бо зараз одна з міських лікарень знаходиться без водопостачання, тому будемо робити, щоб десь до приблизно 13-ї години все це локалізувати і подати воду в лікарню. І також відключено, на жаль, декілька приватних будинків. Тому теж працюватимемо, щоб подати туди воду», — сказав Терехов.

Як писав KharkovNEWS.info, близько 6:00 21 вересня росіяни запустили по Харкову шість ракет С-300. Під обстрілом опинився Слобідський район. Постраждали троє цивільних чоловіків віком 24, 58 і 66 років. Пошкоджена виробнича будівля цивільного підприємства, вікна у відділенні екстреної медичної допомоги, житлові будинки. Також було влучання у дорогу.

Джерело

Новости Харькова