У потягах «Укрзалізниці» роздають розмальовки та ігри для дітей

Розваги для малечі доступні на всіх рейсах.

В усіх потягах відтепер роздають розмальовки, освітні настільні ігри й розвивально-розважальні книжки.

Пасажири, які прямують у потягах із дітьми, можуть попросити розмальовки, ігри та книжки у провідників. Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі «Укрзалізниці».

«Укрзалізниця» прагне зробити мандрівки поїздами комфортнішими — особливо для наших найменших пасажирів. Поїзди та вокзали для дітей — це завжди пригода, і ми разом з ЮНІСЕФ робимо ці пригоди цікавішими», — зазначили у залізничній компанії.

Також в «Укрзалізниці» нагадали, що на залізничних вокзалах у Києві, Львові та Харкові працюють освітньо-розважальні зони для дітей «Спільно», вони є безкоштовними. Там родини з дітьми можуть проводити час в очікуванні рейсів. Також на цих локаціях є приватні кімнати для грудного вигодовування й сповивання.

У Харкові «Спільно» працює на цокольному поверсі щодня з 8:00 до 22:00. Знайти розклад занять для дітей можна за посиланням тут. Контакти точок «Спільно» по Україні опубліковані за посиланням.

Фото: «Укрзалізниця»Фото: «Укрзалізниця»

Як писав KharkovNEWS.info, 8 травня відновили рух потяги сполученням Харків — Дергачі — Нова Козача. Потяг робить зупинки у пунктах: «Південний пост», «Північний пост», «Підгородня», «Лозовенька», «Моторна», «Дергачі», «Нові Дергачі», «Безруківка», «Слатине», «Прудянка», «Цупівка».

Джерело

Новости Харькова