У Харкові запрацював ще один відділ Міграційної служби

Послуги надають незалежно від місця реєстрації.

Для отримання послуг потрібно заздалегідь стати в електронну чергу.

У Харкові відновив роботи Новобаварський відділ Головного управління Державної міграційної служби. Послуги у цьому відділі можуть отримати всі громадяни незалежно від місця реєстрації. Про це повідомили на офіційній сторінці Міграційної служби Харківської області у Facebook.

У Новобаварському відділі ГУ Державної міграційної служби доступні послуги з відновлення втрачених або знищених документів, оформлення паспортів громадянина України у формі ID-картки, обмін паспорта-книжки зразка 1994 року на ID-картку. Також там можна вклеїти фото у паспорт громадянина України (у 25 і 45 років) й оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міграційна служба працюватиме довше на Харківщині

Приймають жителів у Новобаварському відділі ГУ ДМС у Харківській області із понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00, у п’ятницю відділ працює з 9:00 до 15:45. У період із 13:00 до 13:45 у відділі перерва на обід. Перед відвідування відділу потрібно записатися в електронній черзі. Зробити це можна за посиланням тут.

Для людей з інвалідністю, військових, вагітних, жінок із дітьми до 14 років і пенсіонерів діє пільгова поточна черга. Ставити в електронну чергу їм не потрібно. Для цих категорій діють наступні часи роботи відділу — із понеділка по п’ятницю з 11:00 до 12:00.

Дізнатися інформацію щодо роботи Новобаварського відділу ГУ ДМС у Харківській області та послуг можна за номером телефону: +38 (057) 370-2095. Під час оголошення повітряної тривоги та блекауту відділ не буде приймати відвідувачів.

Як писав KharkovNEWS.info, наприкінці квітня в Індустріальному районі Харкова відновило роботу відділення Державної міграційної служби.

Джерело

Новости Харькова