У Харкові очікують снігопад: Терехов звернувся до містян

Погіршення погоди прогнозують в ніч на понеділок.

Перший великий сніг у Харкові очікують з вечора неділі.

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що міські служби готові до негоди і звернувся до водіїв з проханням не заважати комунальникам прибирання вулиць.

«Дорогі харківʼяни, з вечора неділі очікуємо першого великого снігу в Харкові. Усі міські служби попереджені і готові працювати в посиленому режимі. Водіїв, як завжди, прошу не паркувати автівки вздовж узбіч, аби полегшити роботу з очищення доріг комунальникам. І бережіть себе та за можливості залишайтеся вдома!», — йдеться в зверненні Терехова.

За даними Укргідрометцентру, у неділю, 19 листопада, у Харкові хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно — східний, 7 — 12 м/с. Температура повітря: вночі 0 — 2° морозу, вдень 1 — 3°тепла.

У понеділок, 20 листопада, очікується хмарна погода. Сніг, мокрий сніг, вдень місцями значний.
На дорогах ожеледиця. Вітер північно — східний, 7 — 12 м/с. Температура повітря  вночі 0 — 5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Сніжитиме і у вівторок, 21 листопада. За прогнозами синптиків, буде хмарно з проясненнями.
Вночі сніг, мокрий сніг. Вдень місцями невеликий сніг, мокрий сніг. На дорогах ожеледиця.
Вітер північно-західний, 5 — 10 м/с. Температура повітря вночі 2 — 7° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харківську область прийде сніг. У регіоні оголошений І рівень небезпечності (жовтий). У Харкові вже йшов перший сніг. Харків’яни помітили його на Олексіївці удень 10 жовтня. Проте він був мокрим та йшов лише кілька секунд.

Джерело

Новости Харькова