У Харкові новий директор Інституту Бокаріуса: що про нього відомо

Сергій Тюлєнєв призначений 29 червня.

Обов’язки директора Національного наукового центру «Інститут судових експертиз ім. проф. Бокаріуса» виконуватиме Сергій Тюлєнєв.

Олександра Клюєва звільнили з посади директора Інституту судмедекспертиз, 29 червня на його місце призначили виконуючого обов’язки — Сергія Тюлєнєва. На загальних зборах колективу новий керівник назвав основні аспекти діяльності та розвитку судово-експертної роботи — «удосконалення якості експертного забезпечення та підвищення авторитету експертної установи».

До 29 червня Сергій Тюлєнєв  був директором Науково-дослідного центру судової експертизи у сфері інформаційних технологій та інтелектуальної власності Міністерства юстиції України у Києві. Йому 47 років, він — кандидат економічних наук. Закінчив Одеський інститут Сухопутних військ, Міжрегіональну Академію управління персоналом у Севастополі.

Згідно з офіційною біографією, до 2014 року жив і працював у Криму, з березня 2014 року — у Києві: спочатку у Міністерстві соціальної політики України, у Міністерстві інфраструктури України, директором Центру науково-технічного супроводу дорожніх робіт та сертифікації дорожньої продукції, з 2016 року — у Міністерстві юстиції України, з листопада 2022 був директором Науково-дослідного центру судової експертизи з питань інтелектуальної власності Міністерства юстиції України.

За даними руху «Чесно», у 2012 році балотувався до Верховної Ради України від партії «Батьківщина», не пройшов, займався партійною розбудовою у регіонах.

«Інститут судових експертиз ім. проф. Бокаріуса» займається усіма видами експертиз і, зокрема, визначенням розміру шкоди та збитків, завданих фізичним та юридичним особам внаслідок збройної агресії російської федерації.

Джерело

Новости Харькова