У Харківській області попрощалися з двома захисниками

Прощання відбулося у Кегичівській та Ізюмській громадах.

Юрій Клочко отримав смертельне поранення у віці 26 років, Сергій Радченко загинув у 63 роки.

У середу 3 травня у Кегичівській громаді Красноградського району попрощалися із військовим Юрієм Клочко, який загинув на війні. Бійцю було 26 років. Він жив у селищі Кегичівка. Поховали захисника у на цвинтарі по вулиці Миру у рідному селищі. Про це повідомили на офіційній сторінці Кегичівської громади у Facebook.

«Кегичівська селищна рада, виконавчий комітет та селищний голова Антон Доценко висловлюють щирі співчуття рідним і близьким загиблого Героя. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини та нехай добрий, світлий спомин про покійного стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував», — сказано у повідомленні.

Юрій Клочко. Фото: Кегичівська громада

Ще один військовий, Сергій Радченко, мешкав в Ізюмській громаді. Народився у 1960 році. Під час повномасштабного вторгнення виконував бойові завдання в Ізюмі та на Донеччині. Загинув ще 15 вересня 2022 року. Попрощалися із ним також сьогодні, 3 травня. Його поховали на кладовищі по вулиці Василя Стуса.

«Начальник Ізюмської міської військової адміністрації Валерій Марченко і Ізюмська громада приносять свої співчуття скорботи родині загиблого героя України, який віддав своє життя захищаючи Батьківщину. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі», — зазначили в Ізюмській міській військовій адміністрації.

Сергій Радченко. Фото: Ізюмська міська військова адміністрація

Як писав KharkovNEWS.info, у Харківській області проводили в останню путь двох військових. Олександр Немашкало з Богодухівської громади загинув у Бахмуті, Руслан Гриценко з Валківщини отримав важке поранення й помер під час евакуації до медзакладу.

Джерело

Новости Харькова