Судитимуть чоловіка, який ножем убив підлітка у Харківській області

Чоловік ударив хлопця ножем по голові.

Підліток кілька днів перебував у комі.

У Дергачах судитимуть 40-річного чоловіка, через якого помер підліток. Слідчі встановили, що 5 листопада минулого року у селі Безруки Дергачівської громади в обвинуваченого стався конфлікт із підлітками. Чоловік ударив 14-річного хлопця ножем, за деякий час підліток помер.

«Зловмисник дістав з кишені ніж та вдарив ним 14-річного хлопця по голові, а після цього втік. Дитина впала на землю та втратила свідомість. Підлітка госпіталізували до лікарні, він перебував у комі. Медики боролись за його життя до останнього, але хлопчик помер», — повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

У вбивці знайшли купу зброї та набоїв до неї. Він незаконно купив мисливську рушницю та зробив із неї обріз, удома зберігав понад 1100 набоїв, п’ять кумулятивних протитанкових гранат і дві пускові труби переносного зенітного ракетного комплексу «Ігла».

Чоловіка звинувачують за ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 263-1 і ч. 1 ст. 263 (вбивство, незаконне виготовлення вогнепальної  зброї, носіння, зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу, придбання та зберігання боєприпасів та вибухових речовин без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України. Чоловік знаходиться під вартою.

Як писав KharkovNEWS.info, 40-річний житель села Станичне Старовірівської громади (Красноградський район) підпалив підлітків. Це сталося у магазині. Там знаходилися п’ятеро підлітків віком від 11 до 17 років.

Джерело

Новости Харькова