Румунські прикордонники знайшли у річці тіло харків’янина

Чоловікові було 42 роки.

Правоохоронці не виключають, що потопельник хотів незаконно потрапити до Румунії.

У вівторок 7 лютого румунські прикордонники повідомили Чернівецькому прикордонному загону про те, що у річці Прут, навпроти ділянки відділу Держприкордонслужби «Мамалига», виявили тіло чоловіка. Встановлено, що це чоловік 1982 року народження, мешканець Харківщини. Українські прикордонники припускають, що тіло чоловіка винесло на берег Пруту після того, як піднялася Тиса.

«Наразі румунські правоохоронці встановлюють причини та обставини загибелі. Не виключено, що чоловік намагався незаконно потрапити до Румунії, перетнувши річку», — повідомили у Державній прикордонній службі України.

Прикордонники нагадують: за порушення закону «Про Державну прикордонну службу» передбачається адміністративна та кримінальна відповідальність, крім того, це може бути небезпечним для життя та здоров’я.

«Зокрема зараз, за повідомленням Головного управління ДСНС України у Закарпатській області, спостерігається підвищення рівня води у Тисі. На цій річці було найбільше трагічних випадків, пов’язаних зі спробами незаконного перетинання кордону. Також рятувальники попереджають, що у зв’язку з опадами у вигляді мокрого снігу та дощу зберігається значна сніголавинна небезпека», — зазначили прикордонники.

Фото: Держприкордонслужба Фото: Держприкордонслужба

Як писав KharkovNEWS.info, житель Харківщини хотів упливти за кордон за 9100 доларів. Чоловіка упіймали на Закарпатті.

Джерело

Новости Харькова