Помер співробітник «швидкої», який постраждав під час ракетної атаки по Харкову

У чоловіка відірвало кисть, він знаходився у важкому стані.

Унаслідок обстрілу загинула жінка, ще двоє людей померли у лікарні.

У понеділок 8 січня у лікарні невідкладної допомоги помер чоловік, який отримав поранення під час ракетної атаки по Харкову 2 січня. Його серце зупинилося вночі. Чоловікові було 56 років. Тривалий час він знаходився у важкому стані, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Сергій Седлярук багато років працював водієм швидкої допомоги. Інформацію про те, що Сергій Седлярук помер у лікарні, KharkovNEWS.info  підтвердив директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта.

Нагадаємо, Сергій Седлярук 2 січня знаходився вдома із дружиною. Під час вибуху у нього відірвало кисть, також він отримав уламкові поранення тулуба. Чоловіка швидко відвезли до реанімації, його стан вдалося стабілізувати.

Як писав KharkovNEWS.info, російські окупанти завдали ракетного удару по Харкову 2 січня вранці. Через обстріл загинула 91-річна жінка, постраждали 62 людини. 4 січня у лікарні померла 84-річна постраждала. У медзакладах перебували шістнадцятеро людей: одинадцять жінок, п’ять чоловіків та 9-річний хлопчик. У Шевченківському районі Харкова впало три ракети. Були пошкоджені багатоквартирні житлові будинки, господарчі будівлі, магазини, кафе, аптеки, автомобілі.

Джерело

Новости Харькова