Під час обстрілу Харківської області загинув чоловік

Загиблий — мешканець Куп'янська.

Росія била по Харківському, Куп’янському, Чугуївському та Ізюмському районах.

Учора під час обстрілу Куп’янська загинув цивільний чоловік. Йому було 50 років. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Загалом за добу під обстріл потрапили понад 20 населених пунктів у Харківській області. Російські окупанти завдавали ударів із мінометів, артилерії та авіації по населених пунктах на півночі та північному сході регіону: Козача Лопань, Гоптівка, Лук’янці, Гатище, Плетенівка, Нестерне, Кругле, Землянки, Стариця та Бударки. На Куп’янському напрямку загарбники обстрілювали Дворічанське, Кам’янку, Красне Перше, Фиголівку, Новомлинськ, Дворічну, Кіндрашівку, Куп’янськ і Кислівку.

В Ізюмському районі було обстріляне село Богуславка. Там пошкоджені щонайменше три приватні житлові будинки, господарчі споруди та об’єкти інфраструктури. Минулої доби підрозділи Головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області для ліквідації наслідків обстрілів не залучали.

Як писав KharkovNEWS.info, у понеділок 15 травня російські окупанти обстріляли селище Дворічна у Куп’янському районі. Під час удару загинули чоловік та жінка, ще одна людина постраждала.

Джерело

Новости Харькова