Окупанти обстріляли енергетиків на Харківщині

Під обстріл потрапили чотири людини.

Росіяни двічі обстріляли місце, де працювали енергетики.

6 вересня російські окупанти обстріляли бригаду енергетиків. Четверо співробітників «Харківобленерго» Куп’янського району електромереж оглядали пошкоджену через обстріли високовольтну лінію неподалік села Моначинівка у Кіндрашівській громаді (на північ від Куп`янська). Однак відремонтувати електролінію вони не змогли, оскільки окупанти почали обстріл. Енергетики встигли поїхати з місця, по якому били загарбники.

«Перший вибух пролунав у 50-ти метрах від того місця, де знаходилися працівники РЕМ. Бригада вимушена була залишити небезпечну місцевість. Пізніше стало відомо, що наступний приліт був точно в те місце, де знаходилися електрики. На щастя, ніхто з бригади не постраждав», — розповіли у компанії «Харківобленерго».

Як писав KharkovNEWS.info, окупанти постійно обстрілюють бригади, які відновлюють інфраструктуру Харківщини. Зокрема, 22 березня співробітники Харківського високовольтного району електричних мереж потрапили під обстріл військових РФ у місті Вовчанськ. Вони виконували плановий ремонт, коли загарбники почали бити з артилерії.

У травні обстріляли енергетиків у Куп’янському районі. Бригада також ремонтувала пошкоджене через війну обладнання, коли окупанти відкрили вогонь.

Джерело

Новости Харькова