«Людину розірвало на шматки»: у поліції розказали про загиблих харків’ян

Росіяни спрямували на Харків не менше 12 ракет різного типу.

У Харкові від подвійної ракетної атаки уранці 23 січня загинули п’ятеро людей.

Росія завдала ударів балістичними ракетами та С-300 по Київському та Салтівському районах. На вулиці Проскури зруйнований під’їзд 5-поверхівки. З-під завалів дістали жінку, яка згодом померла у лікарні. Одна загибла у цьому районі працювала бухгалтером на науковому підприємстві, яке обстріляли росіяни. Неподалік у приватному будинку загинула ще одна людина, але встановити особу неможливо.

«Четверту жертву опізнати зможемо лише за допомогою аналізу ДНК — після влучання в приватний будинок людину буквально розірвало на шматки. В кількох десятках метрів вже працювали наші криміналісти. Вони прибули на місце влучання, коли ворог вдарив туди вдруге», — розповів начальник слідчого управління Головного управління Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов.

У Салтівському районі біля 9-поверхівки на вулиці Метробудівників загинув чоловік. За попередньою інформацією, він уранці вийшов на прогулянку з собакою, коли стався ракетний обстріл. 

Пізніше Болвінов повідомив про п’яту жертву. У лікарні померла 59-річна жінка, у якої була вибухова травма, уламкові поранення голови, шиї, грудної клітини, черевної порожнини та ніг. 

Станом на 13:00 відомо про 51 постраждалу людину.

За інформацією слідчих, під час ракетних ударів були поранені п’ятеро дітей віком від 11 до 17 років. Діти отримали вибухові травми та уламкові поранення, в однієї з дівчат — поранення ока. У дорослих відкриті переломи, контузії, рвані рани, відкриті рани голови.

Як писав KharkovNEWS.info, зранку 23 січня російські окупанти завдали по Харкову не менше 12 ударів. Місто обстрілювали комбіновано, кількома видами ракет. Поки встановлені не всі місця обстрілів. 

На вулиці Проскури рятувальники змогли дістати чоловіка з-під завалів, пошуки його дружини і дитини тривають.

Джерело

Новости Харькова