Житель Харківської області стріляв по багатоповерхівці з автомата

Чоловіка взяли під варту.

П’яний чоловік стріляв у будинок.

Увечері 10 березня на вулиці у Чугуєві 35-річний чоловік влаштував стрілянину. Він стріляв з автомата Калашникова по вікнах багатоповерхового будинку. Унаслідок стрілянини пошкоджень зазнало вікно квартири на сьомому поверсі, люди не постраждали. Поліція затримала хулігана неподалік від місця, де він стріляв. Як виявилося, чоловік був п’яним. У нього вилучили зброю.

«Поліцейські Чугуївського районного управління поліції затримали правопорушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчо-оперативна група вилучила на місці події предмет, зовні схожий на вогнепальну зброю «АКС-74″, два магазини та набої до нього», — повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Слідчі відкрили кримінальні справи за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачають до семи років тюрми.

Учора чоловікові оголосили підозру. Сьогодні, 12 березня, суд обрав хулігану міру запобіжного заходу. Його відправили під варту на 60 діб.

Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області

Як писав KharkovNEWS.info, житель Харківщини застрелив дружину восьмого березня. Подружжя посварилося у гостях.

Джерело

Новости Харькова