Як вибрати відповідний кондиціонер?

Широка товарна пропозиція кліматичної техніки вимагає від користувача ознайомлення з основними можливостями різних моделей. Перед тим, як придбати в Україні кондиціонер, ціна на який відрізняється демократичністю, необхідно вибрати відповідний тип пристрою. Це може бути настінна спліт-система, стельовий, підлоговий або мобільний кондиціонер. Кожен має свою специфіку та технічні характеристики.

На сайті https://vashklimat.com.ua/ можна вибрати пристрій за потужністю, габаритами, продуктивністю, дизайном та іншими параметрами.

Принцип вибору пристрою

Алгоритм дій:

  • Визначте потужність кондиціонера. Для цього враховуйте площу приміщення, де буде встановлений агрегат.
  • Виберіть тип пристрою. Існують спліт-системи, що встановлюються на стіну, пристрої, що розміщуються на підлозі та інші моделі.
  • Зверніть увагу на функціонал. Кліматичне обладнання сьогодні оснащене різними сучасними функціями, такими як зволожування, фільтрація, сушіння і т.п.
  • Врахуйте колір та стиль інтер’єру, щоб відповідати дизайну.
  • Порівняйте різні характеристики, щоб вибрати відповідну модель – розмір, енергоспоживання, рівень шуму, зручність керування, додаткові можливості.

Зверніться до терміну служби, щоб переконатися, що модель має достатній ресурс.

Вибір за розмірами

Коли справа доходить до мобільного кондиціонера, користувача цікавлять габарити та вагу. Він не повинен заважати простору, і одночасно легко переноситься в іншу кімнату. Варто звернути увагу і на зовнішні дані пристрою.

При виборі спліт-систем зосереджуємось на таких факторах:

  • Внутрішній блок знаходиться всередині приміщення, тому варто продумати розташування. За габаритами він має вписатися у вибране місце. Його вага також відіграє роль у цьому питанні. При цьому колірне рішення повинне збігатися із загальним дизайном кімнати.
  • Зовнішній блок повинен розташовуватися поруч із внутрішнім модулем, щоб не доводилося далеко тягнути трубопровід. Він розташовується на фасаді будівлі, тому його дизайн не такий важливий. Акцентуємось на вазі (чим більше агрегат, тим міцніше він повинен кріпитися до стіни).

Наступний розділ вибору – споживання – орієнтуйтеся за енергетичними класами та вибирайте у категоріях А з різною кількістю плюсів. Вони економічні, що дозволить заощадити на електроенергії. Важливою є також робота і в зимовий період. Дійсно, призначення кондиціонерів не тільки охолоджуватиме повітря, а й нагріватиме його. Це дозволить значно заощадити на оплаті опалювальних витрат у холодну пору року. Крім того, сучасні кондиціонери оснащені останніми технологіями, такими, як інвертор, що дозволяє ефективно використовувати всі можливості. Система управління Wi-Fi надає користувачам комфортність керування кондиціонером за допомогою смартфона або планшета.

Джерело

Новости Харькова