ХОВА працює, посадовцям підозр не вручали, – Синєгубов про обшуки НАБУ

Станом на 18:00 5 квітня підозри посадовцям Харківської обласної військової адміністрації не вручалися, ХОВА працює у штатному режимі.

Про це повідомляє у Telegram голова ХОВА Олег Синєгубов, коментуючи сьогоднішні обшуки НАБУ.

Синєгубов запевнив, що в разі виявлення будь-яких порушень законодавства будуть негайно вжиті кадрові рішення та інші необхідні заходи.

За його словами, 5 квітня детективи НАБУ провели слідчі дії у деяких структурних підрозділах ХОВА, керівництві апарату ХОВА та в одного із заступників начальника ХОВА.

“Детективам НАБУ з боку керівництва та співробітників ХОВА надано максимальне сприяння. У ХОВА завжди відкриті до співробітництва з НАБУ та надають усю необхідну допомогу для всебічного об’єктивного розслідування. Наразі ми не маємо можливості повідомляти подробиці провадження, але співробітники НАБУ отримують усю допомогу”, — додав глава ХОВА.

Раніше пресслужба Харківської ОВА підтвердила обшуки у керівництва апарату ХОВА та у департаменті агропромислового розвитку. А в НАБУ повідомили, що слідчі дії санкціоновані та здійснюються відповідно до законодавства.

Джерело

Новости Харькова