Харків’янина змусили віддати дитині 300 000 гривень аліментів

Дитина вже стала повнолітньою, проте грошей від батька не отримувала.

Чоловік утворив борг за більше ніж десять років.

Жителя Харкова змусили сплатити дитині 300 000 гривень аліментів. Як розповіли у Східному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції України, чоловік не платив аліменти із 2013 року. Наразі дитина вже повнолітня, проте борг залишився. Тому співробітники Мін’юсту наклали на чоловіка санкції, він був змушений сплатити гроші.

«У Харкові батько почав накопичувати аліментний борг ще з 2013 року. З того часу, й доки дитина не досягла повноліття, він завинив їй понад 300 тисяч гривень. З метою повного погашення заборгованості державні виконавці Шевченківського відділу ДВС у Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції застосували законодавчі санкції, котрі обмежили деякі права містянина. Зокрема серед примусових заходів чоловіку було заборонено в тому числі виїздити за межі України та керувати транспортними засобами», — повідомили в Управлінні Мін’юсту.

Як писав KharkovNEWS.info, на Харківщині змусили трьох боржників сплатити дітям пів мільйона гривень аліментів. Не хотіли платити аліменти жителі Кегичівської, Балаклійської громад та Харкова.

Джерело

Новости Харькова