Харків’янам треба створити запас води

Запаси води треба мати протягом усього воєнного стану.

Запасів води має вистачати на першочергові потреби.

КП «Харківводоканал» вкотре нагадав мешканцям міста про необхідність мати достатній запас води для першочергових потреб. Причина створення запасів води — потенційна загроза атак росіян, раптові ворожі ракетні удари, які нищать критичну інфраструктуру, зокрема, енергетичну систему міста.

«Через це часто зупиняється робота насосних водопровідних станцій, і, як наслідок, тимчасово або повністю припиняється подача води, або водопостачання здійснюється зі зниженим тиском. В екстрених ситуаціях «Харківводоканал» докладає всіх зусиль та залучає необхідні ресурси для того, щоб городяни були з водою. Водночас і харків’яни повинні завжди пам’ятати про те, щоб у випадку непередбачених обставин у них обов’язково був необхідний запас води», — зазначили на підприємстві.

Остання потужна ракетна атака на Харків відбулась 9 березня. Під обстріл потрапили об’єкти критичної та цивільної інфраструктури та будинки. Після ракетної атаки у Харківській області вимкнулося світло. У Харкові зупинився наземний електротранспорт та метро. Метрополітен відновив роботу 12 березня. Інтервал руху на всіх лініях метро становив 15 хвилин.

Джерело

Новости Харькова