Харків’ян запрошують служити у спецпідрозділі ГУР 

Курс бойової підготовки розпочнеться з нового року.

Спецпідрозділ Головного управління розвідки Міністерства оборони України Kraken оголосив про набір рекрутів до штурмових рот.

Жителі Харківської області можуть долучитися до спецпідрозділу та стати на захист України. Kraken оголосив набір цивільних. Потенційні кандидати до цього спецпідрозділу мають пройти базовий курс бойової підготовки, який стартує уже у січні.

«Наступний рік не віщує легкої боротьби. Ворог продовжує накопичувати сили та готує нові удари. Не живи в омані. Будь готовий чинити спротив. Встигни потрапити на базовий курс бойової підготовки вже у січні. Почни свій 2024 з вчинку!», — зазначили у Kraken.

Охочим приєднатися до спецпідрозділу, потрібно заповнити анкету за посиланням тут. В анкеті вказується ім’я, прізвище та по батькові, дата народження, номер телефону, освіта, адреса, наявність судимості, залежність від наркотиків. Також потрібно зазначити військове звання, якщо таке є, і наявність родичів у Росії або на тимчасово окупованих територіях. Дізнатися детальну інформацію можна у Telegram «Рекрутер Кракен».

Як писав KharkovNEWS.info, у семи громадах Харківської області навчають помічників ветеранів. Дев’ятьох кандидатів відібрали для навчання.

Джерело

Новости Харькова