Харків’янина затримали за напад на військовослужбовця у середмісті Києва

Зловмисників було двоє.

У Шевченківському районі столиці двоє зловмисників напали на військовослужбовця, вдарили його цеглиною по голові та відібрали мобільний телефон, гаманець та золоту каблучку.

Військовослужбовець розповів поліціянтам, що двоє невідомих підбігли до нього ззаду та сильно вдарили цеглиною по голові, від чого він втратив свідомість. Коли чоловік прийшов до тями, виявив, що у нього зник мобільний телефон, гаманець та золота каблучка.

Як розповів начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк, поліція встановила осіб, причетних до нападу на потерпілого: «Нападниками виявилось двоє чоловіків – 44-річний харків’янин його 39-річний товариш, мешканець столиці. Одного із фігурантів ми затримали неподалік місця події, його спільника – на лівому березі міста Києва».

Чоловіки затримані за напад на військовослужбовця. Фото: Нацполіція

Фігурантів затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомили про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України — розбій. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Затриманим загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові зловмисники із ножем відібрали у дитини мобільний телефон.  Нападників затримали.

Джерело

Новости Харькова