Харків`ян попереджають про значні опади

Погода погіршиться уночі.

На Харківщині оголошений I рівень небезпечності (жовтий).

Жителів Харківської області попереджають про небезпечні метеорологічні явища. Уночі 26 жовтня в області та Харкові підуть значні дощі. Про це повідомили у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові пішов перший сніг

За прогнозом, в області вночі очікується значний дощ, удень — невеликий дощ. Уранці та удень місцями буде туман. Уночі південно-східний вітер рухатиметься зі швидкістю 9-14 метрів за секунду. Удень напрямок вітру зміниться на південно-західний, швидкість вітру складе 5-10 метрів за секунду. У регіоні прогнозують від +4 до +9 градусів уночі та від +11 до +16 градусів удень.

У Харкові також уночі пройде значний дощ, удень обіцяють невеликий дощ. Напрямки та швидкість вітру будуть такими ж, як по області. Вночі стовпчики термометра покажуть 6-8 градусів тепла, удень — 12-14 градусів.

Як писав KharkovNEWS.info, протягом дня 8 жовтня сильний вітер повалив у Харкові сім дерев та 12 великих гілок. Повалені дерева та гілки знайшли у Немишлянському, Шевченківському, Салтівському, Індустріальному та Київському районах.

Джерело

Новости Харькова