Головні новини Харкова 4 березня: пожежі у Вовчанську, поранений, фронт

Основні новини доби – у хроніці МГ “Об’єктив”.

08:51

За добу на Харківщині один потерпілий від обстрілів, росіяни знищували Вовчанськ

Вогнеборці двічі за добу виїжджали гасити пожежі у Вовчанську: вранці та ввечері 3 березня. Другий виїзд довелося перервати через повторний обстріл міста, повідомила пресслужба ГУ ДСНС України в Харківській області. За даними начальника ХОВА Олега Синєгубова, під обстрілом з артилерії та мінометів протягом доби було близько 15 населених пунктів Харківської області. КАБами вдарили по Великому Бурлуку. Після обстрілів сіл Куп’янського району по медичну допомогу звернувся 60-річний чоловік, його до лікарні не забирали.

Фото із місць “прильотів” опублікував відділ комунікації ГУНП у Харківській області.

08:01

На Харківщині росіяни вдарили по ліцею та трансформаторній підстанції

Протягом доби армія РФ била по Харківській області з РСЗВ “Смерч” та САУ “Піон”, а також скидала авіабомби.

“3 березня ворог обстріляв Вовчанськ Чугуївського району; селища Великий Бурлук, Подоли, Кругляківка Куп’янського району. Пошкоджено 13 приватних будинків, Вовчанський ліцей, господарчі споруди Куп’янського лісового господарства, трансформаторна електропідстанція“, – перелічив начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко.

07:27

11 атак та авіаудари по трьох населених пунктах – Генштаб про добу на Харківщині

“Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали населені пункти Вовчанськ, Великий Бурлук, Синьківка Харківської області. У зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку ворог здійснив 11 атак в районах населених пунктів Синьківка, Табаївка Харківської області, безуспішно намагаючись покращити своє тактичне положення“, — поінформував у ранковому зведенні 4 березня Генштаб ЗСУ.

07:13

Вночі тривога лунала один раз

Ніч у Харкові пройшла спокійно. Повітряну тривогу оголошували один раз – з 02:49 до 03:52. Причиною стала активність ворожої тактичної авіації, про що повідомило командування Повітряних сил ЗСУ.

Нальоту “шахедів” на Україну не було.

Джерело

Новости Харькова