Головні новини Харкова 20 січня: ранковий обстріл, ожеледиця, атаки на фронті

Фото: Василь Голосний

Основні новини поточної доби – у хроніці МГ “Об’єктив”.

08:56

На дорогах Харківщини – небезпечна ожеледь: застряють “швидкі”

За добу рятувальники ДСНС у Харківській області чотири рази приходили на допомогу “швидким”, які застрягли, та легковикам, що вилетіли в кювети. Таку статистику навели в ранковому зведенні ГУ ДСНС. Після п’ятничної зливи температура в області знизилася – вночі був мороз, вдень також прогнозують негативну температуру. Тож ситуація на дорогах небезпечна. Протягом дня синоптики прогнозують значні опади – сніг та мокрий сніг.

08:33

Вранці окупанти вдарили по Куп’янську

“Сьогодні близько 05:00 стався ворожий обстріл м. Куп’янськ. Попередньо – окупанти били з артилерії. Пошкоджено житловий будинок. На даху виявили снаряд, який не здетонував. Інформація про постраждалих не надходила”, – повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов у телеграмі

Загалом за добу, за його даними, під обстрілами було понад 15 населених пунктів Харківської області.

07:29

Генштаб повідомив про 12 атак ворога на Харківщині

“У зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку нашими захисниками відбито 12 атак ворога в районах населених пунктів Синьківка, Петропавлівка, Табаївка та Берестове Харківської області”, – поінформували в Генштабі ЗСУ. Авіаударів по Харківщині за минулу добу не зафіксували.

07:05

Ніч з однією тривогою та полювання на “шахедів” над Україною

На Харківщині протягом минулої ночі повітряна тривога лунала один раз – з 01:35 до 02:07. Повітряні сили ЗСУ попередили про загрозу застосування ворогом балістики.

У Харкові обійшлося без вибухів Над іншими регіонами України протягом ночі кружляли ворожі “шахеди”. За даними захисників неба, їх було сім. Чотири збила ППО. Безпілотники рухалися кількома групами з півдня – через центр. Вони долетіли до Київської, Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей. “Традиційно” одним з останніх пунктів на шляху “шахедів” став Старокостянтинів.

Джерело

Новости Харькова