Через обстріли у Харківській області зайнялося лісництво

Горіла недіюча будівля та хвойна підстилка.

Минулої доби окупанти обстрілювали Богодухівський, Чугуївський, Куп’янський та Ізюмський райони.

У селі Шийківка на Ізюмщині через обстріл була пошкоджена будівля їдальні, виникло займання. У районах населених пунктів Глушківка й Синьківка (Куп’янщина) сталася пожежа у Синьківському лісництві. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За інформацією Головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, у Шийківці уранці 4 вересня загорілася будівля, що не експлуатується. На ліквідацію вогню знадобилося понад чотири години.

Пожежа на Куп’янщині сталася після 13:00. У лісі загорілася хвойна підстилка. На гасіння пожежі виїхали три відділення рятувальників. Вогонь охопив п’ять гектарів площі.

«Перебуваючи під постійною загрозою нових обстрілів, рятувальники загасили вогонь о 16:45. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає. Від ДСНС було залучено 3 одиниці техніки та 12 рятувальників», — розповіли у ГУ ДСНС.

Фото: Олег Синєгубов

Як писав KharkovNEWS.info, 4 вересня росіяни ударили авіаційною бомбою по дитсадку у селі Чернещина Ізюмського району. Будівля дитсадка зруйнована. Також було влучання біля приватного будинку.

Джерело

Новости Харькова