Українська армія відбила атаку окупантів у Харківській області

Загарбники пішли в атаку на Куп'янщині.

Минулої доби під обстрілами перебували 17 населених пунктів на Харківщині.

Підрозділи Збройних сил України відбили атаку російських окупантів у районі населеного пункту Гряниківка у Куп’янському районі. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

«Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Зазнає значних втрат. Збройні Сили України вживають додаткових заходів для посилення оборони», — розповіли у Генштабі ЗСУ.

На Куп’янському напрямку минулої доби окупанти обстріляли райони населених пунктів  Новомлинськ, Дворічна, Масютівка, Синьківка, Куп’янськ, Степова, Кислівка, Табаївка, Крохмальне, Берестове, Піщане, Вишневе та Чернещина. Тут вони застосовували танки, міномети та артилерію.

На Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань не зафіксували. Російські військові били по територіях населених пунктів Ветеринарне, Красне, Вовчанськ і Дворічанське.

Як писав KharkovNEWS.info, Росія посилює присутність на Куп’янському та Дворічанському напрямках у Харківській області та намагається не дати просунутися українській армії. Не виключені спроби контрнаступу окупантів. 

Джерело

Новости Харькова