Що подарувати подрузі на день народження?

Як відомо, «день народження лише раз на рік». І, зазвичай, ваша подруга очікує, що ви цього дня подаруєте їй щось особливе. Заради її задоволення ви, мабуть, витратите чималі гроші, можливо, навіть візьмете невеликий короткостроковий кредит https://clickcredit.ua/. Але не завжди радість від отриманого презенту визначається його матеріальною цінністю, частіше це речі не пов’язані. Як вибрати вдалий подарунок, який викличе лише позитивні емоції?

Критерії вибору

Важливо враховувати вік людини та її характер. Молодь зазвичай романтичніша і схильна до експресії, жінки середнього й старшого віку частіше спокійні, прагматичні. Але головне у виборі — знання того, що людині цікаво. Модниці доречно подарувати хороше дзеркало для макіяжу з підсвічуванням або абонемент у солярій, шанувальниці подорожей — гамак чи сумку-холодильник. Набір варіантів для старанної домогосподарки величезний — від машинки для зняття кульок з одягу до пилотяга, що миє. Жінці, яка любить готувати, варто купити те, чого їй не вистачає на кухні. Це може бути набір ножів із гарної сталі, скороварка або хлібопічка. Важливо, щоб річ була справді якісною.

Для бізнесвумен

Діловій жінці потрібно подарувати щось статусне, наприклад дорогу авторучку, гарний оригінальний щоденник в обкладинці з натуральної шкіри, або якийсь оригінальний аксесуар, який можна поставити на робочий стіл. А може, найкращим подарунком виявиться предмет для релаксації та відпочинку — якісний плед, незвичайний нічник, незвичайний декантер для вина або шовкова маска для сну.

Подарунки тим, хто захоплюється спортом

Дівчатам і дамам, які стежать за своєю фігурою, відвідують фітнес-клуб або бігають вранці, логічно подарувати щось таке, що зробить їхні регулярні заняття комфортнішими. Наприклад: розумний годинник або пульсометр, поясна сумка або чохол на руку (куди можна ховати необхідні речі під час пробіжки), набір шкарпеток (дуже зручні для занять йогою або фітнесом). Відмінним подарунком може стати брендовий одяг для гімнастики або бігу, із взуттям складніше — воно має сидіти ідеально.

Оригінальні та «творчі» подарунки

Що подарувати подрузі, в якої «все є»? У цьому випадку виходом буде оригінальний подарунок і не цілком матеріальний. Наприклад, можна замовити її портрет професійному художнику. Для цього потрібно мати хоча б одну якісну фотографію (краще кілька). Можна записати їй відеовітання, у якому, наприклад, прочитати вірші (їх можна замовити).

Непоганий варіант — тайські квіти у вакуумі. Вони зберігають свій натуральний вигляд до 7 років. Або троянди, вирощені в колбі. Вони залишаться свіжими до 3 років. Або флораріум з оригінальними рослинами, які не потребують особливого догляду, скажімо, із сукулентами. А може, в неї якраз є потреба доглядати якогось вихованця? Тоді щасливою вашу подругу зробить невеликий акваріум з не дуже вибагливими рибками або симпатичне кошеня.

Джерело

Новости Харькова