Ще кілька електричок відновлять рух Харківщиною

Потяги підуть Богодухівським, Красноградським і Харківським районами.

Ще наприкінці березня через знеструмлення унаслідок російської атаки скасували понад 80 електричок.

Відзавтра 17 квітня у Харківській області відновлять рух приміські потяги ще кількох маршрутів. Співробітники залізниці виконали інфраструктурні роботи, тому курсування потягів поновлять. Про це повідомили у регіональній філії «Південна залізниця».

У середу підуть наступні електрички:

  • №6319 сполученням Харків-Пасажирський — Мерчик,
  • №6678 Красноград — Харків-Пасажирський,
  • №6915 Харків-Пасажирський — Огульці,
  • №6914 Огульці — Харків-Пасажирський у сполученні Люботин — Харків-Пасажирський,
  • №6322 Мерчик — Харків-Пасажирський у сполученні Мерчик — Люботин,
  • №6916 Огульці — Харків-Пасажирський у сполученні Огульці — Люботин. 

Розклад руху електричок можна знайти на сайті «Південної залізниці» за посиланням тут та на інформаційних дошках вокзалів і станцій.

Нагадаємо, із 17 березня також відновлять рух потяги п’яти приміських маршрутів, ще у чотирьох маршрутах змінили сполучення.

Як писав KharkovNEWS.info, окупанти завдали по Харкову масованого ракетного удару рано-вранці 22 березня. Тоді у місті сталося знеструмлення та перебої з водопостачанням. Містом замість електротранспорту запустили автобуси, метро зупинилося та працювало як укриття. 

Наступного дня у регіоні скасували 84 електрички. Проте запустили інші електрички. «Південна залізниця» відібрала найактуальніші приміські потяги, які курсували зранку та увечері, ними пасажири могли дістатися на роботу та зворотно. Потяги ходили за допомогою резервних тепловозів

Джерело

Новости Харькова