Після російського удару на Харківщині палав ліс

Окупанти били по Куп'янщині.

Вогонь охопив понад дев’ять гектарів території.

У середу 3 квітня російські окупанти обстріляли Куп’янський район. Після обстрілу виникла пожежа у лісі на околиці села Колісниківка у Курилівській громаді. Горіла хвойна підстилка, вогонь розповсюдився на велику площу. Про це повідомили у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківщина палає. За рік кількість пожеж у лісах та полях виросла вчетверо

«В результаті ударів сталася масштабна низова пожежа хвойної підстилки соснового лісу на околиці с. Колісниківка Курилівської громади. Загальна площа пожежі склала понад 9 гектарів», — розповіли у ГУ ДСНС.

Загасили пожежу о 17:00. Унаслідок займання ніхто не постраждав.

Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, уночі 4 квітня Харків та область перебували під російськими масованими обстрілами безпілотниками дві години — із 1:00 до 3:00. У Харкові безпілотники влучили у Новобаварському, Слобідському та Салтівському районах. Загинули чотири людини (троє рятувальників і цивільна жінка), постраждали 12 людей.

Джерело

Новости Харькова