Інформація про другого загиблого у Харкові не підтвердилася

Розбір завалів на місці влучання триває.

Росіяни поцілили КАБами по житловій забудові у центрі Харкова та цивільному підприємству у Холодногірському районі.

Інформація про другого загиблого унаслідок обстрілів Харкова 30 квітня не підтвердилася. Наразі відомо про одного загиблого та шістьох постраждалих: троє людей отримали поранення у Київському районі та ще троє у Холодногірському. Це попередні дані, адже розбір завалів триває.

«Наразі кілька хвилин тому ми зафіксували два удари по центральній частині міста Харкова. Це знову житлова забудова. У Київському районі, за нашими даними, три людини отримали поранення. Ці дані досить умовні, попередні, оскільки ще триває ліквідація наслідків. Так само по Холодногірському району, на жаль, влучання у цивільну будівлю одного з цивільних підприємств нашого міста, нашої області. Три людини отримали поранення. Ми раніше давали повідомлення про двох загиблих. Одна людина, дійсно, підтвердилася, інша, на щастя, ні, оскільки наразі триває ще розбір завалів, і інформацію ми, звичайно, подаємо, лише попередню. Далі будемо її уточнювати», — повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в ефірі національного телемарафону..

Як уточнила речниця Олега Синєгубова Олена Шаповал, двох постраждалих ушпиталили, їхній стан середньої тяжкості. Інші постраждалі отримали гостру реакцію на стрес.

За інформацією мера Харкова Ігоря Терехова, станом на 11:13 відомо про сімох постраждалих унаслідок ранкового обстрілу міста.

Як писав KharkovNEWS.info, попередньо встановлено, що росіяни били по Харкову керованими авіабомбами. Жителів Харкова закликають перебувати в укриттях до відбою тривоги, оскільки можливі повторні пуски.

Джерело

Новости Харькова