В Ігоря Терехова з’явився десятий заступник

Дмитро Липовий прийшов до міськради із КП.

Новим заступником Терехова обрали Дмитра Липового.

На позачерговій сесії Харківської міської ради 30 квітня депутати затвердили заступника міського голови Ігоря Терехова. Ним став директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий. Про це повідомили у Харківській міській раді.

Нагадаємо, на початку квітня мер Харкова Ігор Терехов звільнив свого заступника з питань забезпечення життєдіяльності міста Андрія Руденка. До 15 квітня він перебував на лікарняному, проте після цього до роботи не повернувся. Звільнення не пов’язане з напрямком роботи, якою займався під час повномасштабної війни Руденко. У міській раді пояснили причину звільнення так: утомився.

Дмитро Липовий народився 7 серпня 1975 року (48 років). До 2022 року був директором комунального підприємства «Тролейбусне депо №2».

Наприкінці лютого 2024 року міськрада приєднала Департамент інфраструктури до Департаменту будівництва та шляхового господарства. У міськраді пояснили, що зробили реорганізацію для підвищення ефективності у сфері дорожньої та транспортної інфраструктури міста та більш раціонального використання бюджетних коштів. Очолив об’єднаний департамент Дмитро Липовий.

Джерело

Новости Харькова