Сирський нагородив захисника із Харківщини за оборону Часового Яру

Сергій Комок отримав від Головнокомандувача "Золотий Хрест".

Протягом лише одного чергування Сергій Комок особисто знищив близько трьох десятків окупантів.

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський нагородив військовослужбовця окремого штурмового батальйону старшого солдата Сергія Комка почесним нагрудним знаком «Золотий хрест».

Вже понад рік старший солдат Сергій Комок захищає Україну. Навесні цього року Сергій виконував бойові завдання з оборони біля населеного пункту Часів Яр.

«Позиція, на якій він чергував, була першою та прихованою. Старший солдат Сергій Комок першим виявляв ворожі штурмові групи та повідомляв про їх переміщення основним силам підрозділу. Щойно ворог проходив скритну позицію, відчайдушний воїн негайно повідомляв про це та спільно з побратимами знищував ворога. Протягом цього чергування старший солдат Комок з кулемета особисто знищив та вивів зі строю близько трьох десятків загарбників», — розповіли у Харківському обласному терцентрі комплектування та соціальної підтримки.

Завдяки мужності, професійності та неабиякій стійкості кулеметника, позиції батальйону вдало втримуються і непрохідні для противника, зазначили воєнкоми.

Як писав KharkovNEWS.info, Президент нагородив харківських бійців. Нагороджені військові, які відзначилися у боях на Бахмутському напрямку.

Джерело

Новости Харькова