Окупанти обстріляли футбольне поле та трибуни в Куп’янську

Пошкоджень зазнали кілька будинків.

Минулої доби окупанти обстрілювали Чугуївський, Куп’янський та Харківський райони.

Через обстріл у Куп’янську пошкоджене футбольне поле, трибуна стадіону, дитячий садок та п’ятиповерховий будинок. Крім того, з артилерії гатили по приватній забудівлі, постраждала людина. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Також ворог бив і по житловому сектору. Поранення зазнав цивільний чоловік. Госпіталізований у стані середньої тяжкості», — розповів Синєгубов.

Протягом доби загарбники також завдавали ударів по місту Вовчанськ та селищу Вільча (Вовчанська громада). Внаслідок обстрілів там пошкоджені житлові будинки, виникли пожежі.

За інформацією Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, Вільчу обстріляли близько 8:00 21 лютого. Обстріли здійснювали по приватному сектору. Один зі снарядів влучив у приватне домоволодіння. Після цього загорівся вагончик. Площа пожежі склала 15 квадратних метрів. Загасили її за 20 хвилин, постраждалих немає.

Крім того, у Куп’янському районі було обстріляне селище Дворічна. Там російський снаряд влучив у житловий будинок.

Фото: Олег СинєгубовФото: Олег Синєгубов

Як писав KharkovNEWS.info, постраждалий через обстріл Куп’янська 21 лютого — 68-річний чоловік. Він отримав поранення ноги. Обстріл стався після 13:00.

Джерело

Новости Харькова