Російський «Шахед» атакував Харків: внаслідок влучання зайнялися приватні будинки, є поранений

За інформацією: Суспільне Харків.

Уламки російського «Шахеда» після влучання в землю у Харкові, 26 березня 2024 року. Суспільне Харків/В’ячеслав Мавричев

Вибухи пролунали у Харкові під час дії повітряної тривоги після опівночі 5 травня. Росія атакувала місто безпілотником "Шахед".

Щонайменше один чоловік зазнав поранень внаслідок влучання «Шахеда» по приватному сектору. Пораненому надають допомогу медики, повідомляє кореспондент Суспільне Харків з місця події. Дрон поцілив в землю поміж гаражами та житловими будинками, внаслідок вибуху зайнялися гаражі з автівками та господарчі споруди.

До цього в Харкові пролунала серія вибухів, повідомляють кореспонденти Суспільне Харків.

О 00:28 Повітряні сили повідомили про російський безпілотник у небі над Харковом.

"Шахед" влучив у приватний сектор Основ'янського району Харкова, повідомив міський голова Ігор Терехов. Внаслідок влучання загорілися три приватних будинки.

Доповнено 02:10. Поранень внаслідок влучання "Шахеда" зазнав чоловік близько 60 років, повідомив кореспондент Суспільне Харків. Йому уламками побило голову, він відмовився від шпиталізації.

Доповнено 02:38. "Шахед" влучив у 10 метрах від дверей будинку В'ячеслава Кущенка в Основ'янському районі Харкова. В'ячеслав — співробітник ДСНС. "Відпочивали. Повилітали шибки, в чому був – в тому вискочив. Звук двигуна був десь далеко, а потім тільки бамц — і хлопок. Вибух. І все як в тумані", — згадує чоловік мить влучання.

В’ячеслав Кущенко. Суспільне Харків/В’ячеслав Мавричев

Новости Харькова