Квитанції «Харківгазу» можна отримати онлайн

"Харківгаз" відправляє рахунок за розподіл газу за потреби клієнта на пошту.

Квитанції надсилають у друкованому вигляді, однак можуть зробити виняток.

Мешканці Харківської області, яким не надійшов рахунок за розподіл газу або які тимчасово виїхали з домівок, можуть отримати такий рахунок на електронну пошту. Про це повідомили у компанії «Харківгаз».

«Щомісяця АТ «Харківгаз» надає своїм клієнтам друковані рахунки за розподіл газу. Якщо споживач з будь-яких причин не отримав рахунку або тимчасово не мешкає у будинку, він може, за потреби, отримати рахунок на свою електронну адресу», — пояснили у «Харківгазі».

Для того, щоб отримати квитанцію про розподіл газу на електронну пошту, потрібно відправити відповідний запит на електронну адресу центру обслуговування клієнтів відділення «Харківгазу». Це наступні відділення та адреси:

1. Мереф’янське відділення

2. Дергачівське відділення

3. Зміївське відділення

4. Красноградське відділення

5. Куп’янське відділення

6. Чугуївське відділення

У своєму запиті необхідно вказати номер особового рахунку за розподіл газу (це десятизначний код, який розпочинається з цифр 132), прізвище, ім’я та по батькові власника житла, поштову адресу й електронну адресу, куди хочете отримати електронну квитанцію. Після того, як квитанцію сформують, співробітники центру обслуговування відправлять її на електронну пошту споживача.

Нагадаємо, з 9 березня в особистому кабінеті на my.gas.ua відображаються показання газового лічильника клієнтів, які отримують послуги з розподілу газу в АТ «Харківгаз». 

Як писав KharkovNEWS.info, на початку 2023 року усі жителі Харківської області (за виключенням Харкова, де оператором й надалі залишається «Харківміськгаз») стали споживачами газу від «Нафтогазу». Це сталося, оскільки державна компанія продовжує відбирати залишки газового бізнесу Дмитра Фірташа. Для споживачів змінюються сервіси для передачі показань, а тарифи, рахунки, кабінети на сайті лишаються незмінними.

Джерело

Новости Харькова